Slotsdyrlægen er mobil dyrlæge i Hillerød og Nordsjælland

Hvem står bag Slotsdyrlægen

Velkommen til den mobile dyrlæge i Hillerød, der kører i hele Nordsjælland.

Jeg hedder Linda Hjort og har over 20 års erfaring som dyrlæge.

Fra land-dyrlæge til tand-dyrlæge

Jeg blev uddannet dyrlæge tilbage i 1999, var planen ikke at jeg skulle have min egen mobile dyrlægeklinik i Nordsjælland. Jeg startede nemlig min dyrlægekarriere, i bedste James Harriot stil, med at være i en blandet praksis på Falster. Her kørte jeg rundt til heste og kvæg, og tilså hunde og katte hjemme på klinikken.

Mens mine børn var helt små valgte jeg at undervise og uddanne dyrepassere på Roskilde Tekniske Skole. Det var en spændende periode med en stor kontaktflade til branchen og mange dygtige elever igennem årene. Og det var en god måde at kombinere perioden med små børn og fleksible arbejdstider.

På et tidspunkt blev jeg kontaktet af en dyrlægekollega angående et job som tand-dyrlæge. Det betød at jeg startede på klinik igen. I den forbindelse tog jeg en europæisk 3-årig efteruddannelse i ESAVS-regi, som jeg afsluttede i 2010, dvs. mit speciale er tandlæge til hund og kat.

Slotsdyrlægen bliver til

I de seneste 10 år af min dyrlægekarriere har jeg udelukkende arbejdet på smådyrsklinikker i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Jeg har derfor god erfaring med alt, hvad der vedrører vores kæledyr. Selvfølgelig har jeg, med mit speciale, ordnet tænder på alle klinikkens dyr, men har også taget mig af almen kirurgi og alle kliniske medicinske patienter.

Efter mange år som ansat på dyrlægeklinik i Storkøbenhavn, fik jeg lyst til at starte selvstændigt. Det flaskede sig så heldigt, at jeg i foråret 2017 fik mulighed for at købe den mobile klinik af min kollega Anne Hoff. Den drev hun under navnet Flexdyrlægen. Anne skulle flytte til Jylland og havde det skidt med bare at lukke dyrlægeklinikken og forlade alle hendes søde kunder og patienter. Samtidig var jeg på udkig efter en startbase som selvstændig dyrlæge. Vi fik kontakt og vi var begge meget tilfredse med overtagelsen. 

Det betyder at jeg i de seneste 3½ år har videreført klinikken. Jeg kører primært i Hillerød, men kommer rundt i hele Nordsjælland for at tilse patienter i hjemmene. Der er så mange fordele og ejerne er glade for den mulighed det giver, med at få dyrlægebesøget hjem i trygge og vante omgivelser. 

Som udgangspunkt er Slotsdyrlægen en mobil dyrlægeklinik, der servicerer dyrene i hjemmet, men jeg har også kliniklokaler centralt i Hillerød, lige ved siden af Pelican Selfstore. Nogen ejere vil gerne på klinikken og er velkomne. desuden er der nogle indgreb der kun egner sig til at blive gjort på klinik, grundet udstyr og sterilitet. Bemærk, jeg har kun patienter på klinikken efter aftale.

Og navnet, ja jeg har faktisk patienter på Frederiksborg slot og jeg ligger i Hillerød, så jeg må godt kalde mig Slotsdyrlægen 🙂

Endelig må jeg indrømme, at jeg er en rigtig kattedame. Jeg er meget begejstret for katte og har været så heldig, at være dyrlæge på kattehjemmet i Hillerød igennem flere år. Her har jeg haft flere hundrede af dejlige katte i hænderne. Kattehjemmet er nu desværre lukket, så det har givet mig tid til at hjælpe en katteorganisation på sydsjælland for katte fortjener bare de bedste  🙂

Jeg glæder mig til at møde dig og dit dyr.

Hilsen
Linda Hjorth

Indehaver af Slotsdyrlægen

Bestil tid allerede nu eller læs mere om priserne og konsultationerne