Som mobil dyrlæge i Hillerød kommer jeg hjem til dig og dit dyr.

Fordele ved mobil dyrlæge

Der er flere fordele ved at vælge den mobile dyrlæge i Hillerød. For dyrene er det ikke altid spændende at skulle til dyrlægen. Det stresser dem at skulle i transportkassen og afsted i bilen. For så at skulle vente i et rum, hvor der lugter af andre hunde og katte samt at der er ukendte lyde.

Alt det skåner du dit dyr for, når jeg som mobil dyrlæge kommer til jer. Dyret er i sine vante omgivelser, der er ingen fremmede lugte, så det er betydelig mindre stressende og trygt når det foregår på dyrenes præmisser.

Når jeg er kommet hjem til jer, starter vi med at snakke. Så slapper dyret af der, hvor den nu er når jeg kommer. Derefter undersøger jeg dyret, det kan evt. foregå på gulvet, i dens kurv eller på et underlag, som lugter af den selv.

Når undersøgelsen er overstået, er dyret stadig hjemme og så snart jeg slipper den, er stresset overstået. Ofte går den til sin yndlingsplads eller kommer ud i haven.

For dig er det også mindre stressende og fleksibelt at benytte en mobil dyrlæge. Du skal fx ikke bøvle med at fange din kat, skynde dig afsted i bilen, finde P-plads, spilde tid i trafikken og vente i et stressende venteværelse i dyrlægeklinikken. Når jeg kommer til jer, er du hjemme, du kan slappe af og måske ordne praktiske ting indtil jeg kommer og genoptage det så snart jeg er kørt.

Hvad koster en mobildyrlæge og hvor lang tid tager det?

Et hjemmebesøg er ikke dyrere end på klinik. Der er ikke udgifter til lokaler og personale, så jeg kan holde priserne på et fornuftigt leje.

Et besøg varer typisk 30-40 minutter, hvilket også er længere end den tid der normalt er afsat til dig på en klinik. Ved et hjemmebesøg er der ro og tid til at spørge, så oplevelsen er bedre for både dyr og ejer.

Hvilke typer behandlinger kan en mobildyrlæge lave hjemme hos mig?

Jeg kan ordne langt de fleste ting hjemme hos dig. Det kan være vaccinationer, pasudstedelse, dårlige ører, dårlig mave, diarré, lopper, flåter, orm, haltheder, div. sår, bid, kløe, infektioner og meget, meget mere. 

Der er enkelte behandlinger som en mobildyrlæge ikke egner sig ikke til. Til de typer behandlinger har jeg dyrlægeklinik centralt i Hillerød, Slangerupgade 39, lige ved Føtex. Det kunne fx være sterilisering, kastrering og tandbehandlinger, der alle kræver fuld bedøvelse.  

Endelig vil jeg fremhæve det sidste farvel til dit kæledyr. Dyret fortjener at være hjemme når den dag kommer. Det er roligt, I kan være omkring dyret, børnene kan være med og der er plads til at være kede af det uden at skulle konfronteres med andre. Hvis I ønsker det, kan jeg tage dyret med til kremering. I den forbindelse er det muligt for at få dyret hjem igen, i en flot urne.

Bestil tid

Hvis du ønsker at bestille tid eller har spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til mig, tlf 42 25 29 29 eller e-mail linda@slotsdyrlaegen.dk